top of page

Плати во Македонија

Public·10 members

Отворивме нова сесија на вебинар за пресметка на плати - бруто и нето. Утре, 22.04.2021 со почеток во 17 часот. Повеќе информации и пријавување има на линкот https://www.loginsystems.biz/events/presmetka-na-plati-2021-%D0%9502. Ве очекуваме.

За групата

Добредојдојдовте во групата за плати во Македонија. Тука ќе ...

Members

bottom of page