top of page

30 мин online консултација за PayPal

Подесување на бизнис сметка и прием на пари со PayPal во Македонија

За време од 30 минути може да прашаш за PayPal како сервис, да зборуваме за стратегија на поставување на платежна услуга PayPal за наплата на твоите производи и услуги.

Услугата што ја нудиме вклучува и помош во инсталирање и конфигурирање на бизнис сметката во временската рамка на оваа услуга.

Ако буџетот не ви ја дозволува оваа услуга, може да ја посетите рубриката за Пејпал на www.loginsystems.biz/paypal. Таму ќе најдете корисници информации, а можете да поставите прашања и да дискутирате со нашите членови.

НАПОМЕНА Консултацијата не вклучува техничка поддршка или било каква консултација за пејпал сметки што се отворени претходно преку други земји и кои имале трансакции пред 2020 година.

Информација

Времетраење:

Износ по сесија:

1 час

€36.00

Термини

day

00 : 00 am

day

00 : 00 am

day

00 : 00 am

Услуги што може повеќе да ти одговараат

bottom of page