15 мин консултација

Бесплатен елефонски разговор и размена на искуства за деловни решенија

Консултацијата опфаќа прашања поврзани со софтверски системи за сметководство и деловно работење. Фокусот е на Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Напомена За време на сесијата не е предвиден разговор и консултации поврзани со Пејпал и платежни услуги. За вакви потреби користете го линкот www.loginsystems.biz/PayPal.

Информација

Времетраење:

Износ по сесија:

1 час

Термини

Услуги што може повеќе да ти одговараат

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan