top of page

1 час онлајн консултација

Оптимална тура за заинтересирани за Dynamics 365 Business Central

Ќе ти помогнеме да избереш оптимално и интегрирано деловно решение за твоите бизнис активности. Ќе се потрудиме да одговориме на честите прашања но и на твоите специфични прашања:

👉 Дали може да се префрлат претходните податоци?
👉 Колку трае постапката?
👉 Колкава би била инвестицијата и кои се придобивките?

Сите клучни дилеми околу одлуката за премин на нов ERP систем ќе ги разгледаме заедно.

Со завршувањето на оваа консултативна средба ќе добиеш одговор дали Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е вистинското решение за твојот бизнис.

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

ℹ️ Повеќе информации за Microsoft 365 Business Central има на линкот https://www.loginsystems.biz/bc

ℹ️ Ако имаш потреба од повеќе часови за консултација, повеќе сознанија или демо, погледај ја страницата на линкот https://www.loginsystems.biz/grupa-uslugi?collection=presales

Информација

Времетраење:

Износ по сесија:

1 час

€59.00

Термини

day

00 : 00 am

day

00 : 00 am

day

00 : 00 am

Услуги што може повеќе да ти одговараат

bottom of page