top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

видео

Видео: твојот бизнис во облак

Бизнисот на организацијата може да биде целосно во "облак" со Microsoft Dynamics NAV. Тоа е целосно интегрирано решение за водење на...

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

Бизнисот на организацијата може да биде целосно во "облак" со Microsoft Dynamics NAV. Тоа е целосно интегрирано решение за водење на сметководството, финансиите, продажбата, магацинското работење, набавките и производството.


Логин Системи е овластен за имплементација на Dynamics NAV.


Погледнете го видеото тука ...1 comment

1 Comment


Admin (LS)
Admin (LS)
Jan 31, 2018

Овој блог-пост може да користи ...


https://www.loginsystems.biz/single-post/2017/08/17/TrendoviSmetkovodstvoERP

Like
LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page