top of page

Актуелни објави

MSD365BC.png

1

блог

референци

технологија microsoft

Kelly Roofing користи PowerApps за снимање фотографии од работните места

На компанијата за изведување на кровови, Kelly Roofing, и' требаше мобилно решение за брзи ажурирања на проектните статуси.

пишува:

Angel Face

Автор

28.05.2021

Notebook and Fountain Pen

категории

Kelly Roofing користи PowerApps за снимање фотографии од работните места

300x250_Banner dyn365bc.jpg

Најнови објави

|

MakasIT.gif

На компанијата за изведување на кровови, Kelly Roofing, и' требаше фокусирано-на-задачи мобилно решение за брзи ажурирања на проектните статуси. Области со мала поврзаност, плус 100 нарачки за работа неделно го забавуваат процесот и додаваат огромен обем на работа после работното време. Kelly Roofing имаше потреба од рентабилно решение кое ќе работи со нивниот постоечки систем. Го избраа Microsoft Power Apps.


За неколку недели нивната прилагодена апликација го трансформираше нивниот бизнис. Прочитајте ја нивната успешна приказна за да дознаете како Power Apps го намалија времето на обработка за 91% и го зголемија корисничкото задоволство.LSFacebookWider.png
LSMessengerTransparent.png
LSWhatsAppTransparent.png
LSeMailTransparent.png
LSTwitter.png
LSLinkedInTransparent.png

Поврзани производи и услуги

Product LS

Сметководство

 Прегледај го форумот за сметководство и финансии и учествувај во дискусиите на фелата.

Програм за плата

Ако сте поголема организација, модулот за пресметка на плата е интегрален дел на Dynamics NAV / 365 Business Central.

bottom of page