top of page

Ракување со готовина

Имај увид на парите во секое време

Управување со сметки во банки

#СтандарденПакет

Управување со сметки во банки

Слобода за работа со неограничен број на сметки во банки без дуплирање на работата

Модулот за управување со готовината (банкарските сметки) овозможува креирање, работење и управување со повеќе банкарски сметки за задоволување на различните деловни потреби преку работа со повеќе различни валути.

 

Повеќе инфо:
Link
Сподели информација
Ракување со готовина
Функционалности за ракување со парите и сметките во банка
Управување со сметки во банки
Управување со сметки во банки
Електронско плаќање и задолжувања за клиентите
Електронско плаќање и задолжувања за клиентите
Порамнување на сметките во банките
Порамнување на сметките во банките
Благајна
Благајна
Прогноза на паричен тек
Прогноза на паричен тек
Пишување чек
Пишување чек

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page