top of page

Планирање на капацитети

Планирање на капацитетот

#НапреденПакет

Планирање на капацитетот

Додади капацитети (работни станици) во производниот процес. Постави рутирања и употреби ги истите во налозите за производство и планирање на потребата за суровини и материјали. Следи ги остварувањата и листата со задачи за капацитетите.

 

Рутирање (работни и машински центри)

Рутирање (работни и машински центри)

Повеќе инфо:
Link

Најчесто поставувани прашања за ERP и Dynamics NAV има на линкот https://goo.gl/u3yxfa.

Сподели информација
Планирање на капацитети
Функционалности за планирање на капацитети
Планирање на капацитетот
Планирање на капацитетот
Максимално оптоварување
Максимално оптоварување
Машински центри
Машински центри

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page