top of page

Бизнис интелигенција Power BI

Вгради деловна интелигенција од твоите податоци

Вградена деловна интелигенција Power BI

#СтандарденПакет

Вградена деловна интелигенција Power BI

Можеш да го користиш вградениот Power BI за лесно креирање на „интелигентни“ графикони и извештаи употребувајќи го Power BI, и потоа да овозможиш истите да се гледаат во почетната страна од твојот центар на улоги во Microsoft Dynamics NAV.

 

Користи го пакетот со содржини на Power BI за да започнеш и употреби го постоечкото ниво на безбедност на Power BI за да управуваш со извештаите.

 

Повеќе инфо:
Link
Сподели информација
Бизнис интелигенција Power BI
Функционалности за правење бизнис извештаи, трендови и анализи
Пакет со содржини за деловна интелигенција Power BI
Пакет со содржини за деловна интелигенција Power BI
Вградена деловна интелигенција Power BI
Вградена деловна интелигенција Power BI

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page