top of page

Бизнис интелигенција Power BI

Вгради деловна интелигенција од твоите податоци

Пакет со содржини за деловна интелигенција Power BI

#СтандарденПакет

Пакет со содржини за деловна интелигенција Power BI

Анализирај со бизнис интелигенција според твоите најбитни параметри

Поврзи се со твоjaта Microsoft Dynamics NAV инстанца и PowerBI.com и веднаш добиј пристап до твоите табели со бизнис перформанси и увид во твојот бизнис.

 

Новиот пакет на содржини на PowerBI.com за Microsoft Dynamics NAV 2017 е дизајниран специјално за сопствениците на мали бизниси, менаџерите и директорите и дава детали за купувачите, продажбата и финансиите.

 

Табелите (дешбордите) и извештаите се изградени на врвот на целосно опремен модел, овозможувајќи ти да ги истражиш и анализираш твоите податоци врз основа на твоите потреби. Автоматското ажурирање ќе ти обезбеди секогаш да ги гледаш најновите податоци.

 

Повеќе инфо:
Link
Сподели информација
Бизнис интелигенција Power BI
Функционалности за правење бизнис извештаи, трендови и анализи
Пакет со содржини за деловна интелигенција Power BI
Пакет со содржини за деловна интелигенција Power BI
Вградена деловна интелигенција Power BI
Вградена деловна интелигенција Power BI

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page