top of page

Клиентска апликација и употребливост

Подеднакво одличен на сите уреди: Користи го сметководството и деловниот софтвер на било кој уред, на било кој начин и во било кое време

Користење на веб прелистувач

#СтандарденПакет

Користење на веб прелистувач

Пристапувај од било каде со речиси секој веб прелистувач

Веб клиентот за Microsoft Dynamics NAV овозможува пристап до податоците на Microsoft Dynamics NAV преку мрежа, како што е Интернет мрежата. Со стандарден прелистувач Microsoft Edge, Google Chrome или Apple Safari можеш да пристапиш на NAV од секаде без предходна клиентска инсталација.

 

Web прелистувач Google Chrome на Apple MacBook Pro

Web прелистувач Google Chrome на Apple MacBook Pro

Повеќе инфо:
Link

Сподели информација
Клиентска апликација и употребливост
Функционалности поврзани со клиенти за пристап и користење
Апликација за Windows
Апликација за Windows
Клиент за Microsoft Sharepoint
Клиент за Microsoft Sharepoint
Користење на веб прелистувач
Користење на веб прелистувач
Апликација за таблети
Апликација за таблети
Апликација за мобилни телефони
Апликација за мобилни телефони

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page