top of page

Клиентска апликација и употребливост

Подеднакво одличен на сите уреди: Користи го сметководството и деловниот софтвер на било кој уред, на било кој начин и во било кое време

Апликација за таблети

#СтандарденПакет

Апликација за таблети

Мобилност на телефон со прегледност речиси како на компјутер

Клиентот за таблет е наменет на мали и средни компании кои сакаат да пристапат на податоците од таблет. Некои од предностите за таблет клиентите се преносливост и флексибилност, кога си далеку од канцеларија, во автомобил или на состанок кај купувачот, на пример.

 

Поддржани се таблетите со оперативен систем Windows, iOS (iPAD) или Android. 

 

Комфорна работа со таблет

Комфорна работа со таблет

Повеќе инфо:
Link
Сподели информација
Клиентска апликација и употребливост
Функционалности поврзани со клиенти за пристап и користење
Апликација за Windows
Апликација за Windows
Клиент за Microsoft Sharepoint
Клиент за Microsoft Sharepoint
Користење на веб прелистувач
Користење на веб прелистувач
Апликација за таблети
Апликација за таблети
Апликација за мобилни телефони
Апликација за мобилни телефони

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page