Избери што најмногу одговара на твојот бизнис

Ценовник на производи и услуги

Месечна претплата на лиценци за Microsoft Dynamics 365 Business Central
Дополнителни објекти за Microsoft Dynamics 365 Business Central

Сакаш понуда скроена по твоја мерка?

Кликни тука

Провери тука дали има настан наскоро за ERP и Dynamics NAV 

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan