top of page
LSLogoTransparentWOSlogan

Бизнис дискусија на избрана група

Платежни услуги PayPal и ост.

Public·79 members

Viktor DavkovViktor Davkov

Поврзување со PayPal

Следејќи ги инструкциите на страната ги пребродив сите проблеми за конекција на платежна картичка со PayPal акаунтот, како:

- Која картичка е валидна за праќање и примање пари од странство

- На кој начин да се направи профилот

- Како да се ажурираат податоците на PayPal

- Отстранување на интернет лимитот од страна на банка

- Успешно да се добијат парите на PayPal и истите да се префрлат на Македонска картичка.

- За можност да се добијат пари, Мора да се искористи VISA Картичка, не финкционира Мастер.

Јас ја искористив Студентската Купувај Домашно Картичката од НЛБ Банка, Така да сигурно функционираат и другите приватни или бизнис картички.

- Доколку не сте биле во банка да побарате да ви го тргнат лимитот за плаќање онлајн, имате број позади на секоја картичка, јавете се на истот и кажете им да го поместат лимитот над 100 $ или повеќе, поради тоа што PayPal наплаќа 1$ од картичката за да ја важи за валидна. Доколку не ви фати една, испробајте со различни картички.

- Доколку веќе сте пробале да направите акаунт со ваше име и презиме и не ви успеало, при правење на нов акаунт би ви препорачал да го смените името или презимето или додајте го името на вашата компанија (за новиот профил).

- Кога ќе ви е готов PayPal акаунтот, повелете на GrosFolli.store да ги израдувате најблиските.

489 Views

Ne, zatoa sto ke mi treba nova karticka od banka da otvoram. Dur ja dobijam ke pomine nekoe vreme. Dokolku imam pak problem ke ve pobaram :)

Members

bottom of page