top of page

Dynamics 365 Business Central

Public·1006 members

Причина осум 8️⃣ - Страв.


Размислувате постојано за тоа што ако ви се уништат Вашите податоци, а таквата вест е само прашање на време.


Ќе го изгубите мирниот сон размислувајќи за лош софтвер, бекапи, пробивање на заштитата или измама. Размислувањето дека можеби лаптопите или уредите на вашиот тим можат да бидат украдени и критичните податоци за работењето да бидат компромитирани или украдени Ве исполнува со страв.


#msdynnav #msdyn365bc #businesscentral


www.erp.mk/bc

За групата

Добредојдовте во групата за Microsoft Dynamics 365 Business ...
bottom of page