top of page

Dynamics 365 Business Central

Public·1006 members

Причина 7️⃣ - Немање вистинска информација.


„Прилично си сигурен“ дека го имаш тој и тој производ некаде во вашиот магацин.


Ако вашиот систем не може да ви каже што имате на лагер, што имате во порачка, а што е алоцирано кај некој купувач, Вие не сте осамени.


Изненадувачки, многу познати и софистицирани компании работат без сериозна контрола на нивната залиха – често со незадоволителни резултати. Ако вашиот софтвер не може едноставно да ви ги обезбеди овие информации, време е за надградба.


#msdynnav #msdyn365bc #businesscentral


www.erp.mk/bc

За групата

Добредојдовте во групата за Microsoft Dynamics 365 Business ...
bottom of page