top of page

Агилно производство

Агилно производство

#НапреденПакет

Агилно производство

Овој модул ти овозможува да користиш модули за Агилно производство, Планирање на набавките и Планирање на капацитетот.

 

Извештај за детална калкулација на производ

Извештај за детална калкулација на производ

Повеќе инфо:
Link

Најчесто поставувани прашања за ERP и Dynamics NAV има на линкот https://goo.gl/u3yxfa.

Сподели информација
Агилно производство
Функционалности за агилно производство
Агилно производство
Агилно производство
Управување со верзии на составници
Управување со верзии на составници

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page