top of page

Маркетинг и продажни активности

Опфати ги сите пазарни можности и анализирај зошто победуваш или губиш

Зделки (можности)

#СтандарденПакет

Зделки (можности)

Имај ги пред очи сите бизнис потенцијали и тендери

Зделките (анг. Opportunities) се креираат за да се запишат, водат и администрираат продажните зделки од почетокот до крајот на зделката - независно дали била успешна или неуспешна. Тие ја сочинуваат основата на продажниот канал. Затоа е потребно регистрирање и активирање на потецнијалните можности.

 

Откако ќе се активираат, тие се ажурираат од продажните лица како се преминува од една фаза во друга фаза на продажниот циклус. 

 

Внесување на податоци за зделка (opportunity)

Внесување на податоци за зделка (opportunity)

Повеќе инфо:
Link
Сподели информација

Блог објави

Дискусија - форум

Како-да: Изработка на завршна пресметка за финансиската година во Business Central (774)

Калкулатор за бруто и нето плата за 2024 година, со сите придонеси, стаж и работен ангажман во месец (3598)

УЈП: Бруто плата за 2024 - најниска и највисока основица за пресметка на придонеси (41)

Даночно намалување (лично ослободување) за плати за 2024 година (103)

Грешка во потпишување на ДДВ пријава на сајтот на УЈП - java.lang.reflect.invocationtargetexception (485)

Бруто плата за 2023 - Најниска и највисока основица за пресметување на придонеси (302)

УЈП: Пресметка на плата за 2023 година - нова верзија на клиентскиот софтвер и ново даночно ослободување (604)

ФВ Консалтинг: Минимален и максимален регрес за годишен одмор за 2022 година (К-15) (4177)

УЈП: Бруто плата 2022 - најниска и највисока основица за пресметување на придонеси (151)

Придонеси за плата и даночно ослободување за 2022 година (306)

Маркетинг и продажни активности
Функционалности за маркетинг активности
Ракување со интеракции и документи
Ракување со интеракции и документи
Зделки (можности)
Зделки (можности)
Кампањи
Кампањи
Ракување со работни задачи
Ракување со работни задачи
Продажен циклус
Продажен циклус

Напомена: Можни се мали отстапувања на описите од самата верзија на Dynamics NAV / 365 Business Central. 

Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Business Central. 

Избери некоја од категориите ...

bottom of page