Accounting Documents
850
Синтетска сметка

Удел во останата сеопфатна добивка на придружни друштва

На сметката 850 - Удел во останата сеопфатна добивка на придружни друштва се евидентира износ според називот на сметката.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan