Accounting Documents
776
Синтетска сметка

Приходи од вложувања во неповрзани друштва

На сметката 776 - Приходи од вложувања во неповрзани друштва, се евидентираат приходите од дивиденди или удели, учество во инвестициони фондови и останати финансиски приходи.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan