Accounting Documents
70
Група

РАСХОДИ НА ПРОДАДЕНИ ДОБРА И УСЛУГИ

На сметките од групата 70 - Расходи на продадени добра и услуги, се евидентира вредноста на продадените производи, стоки и услуги по цена на чинење или по трошоци на набавка.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan