Accounting Documents
475
Синтетска сметка

Расходи врз основа на негативни курсни разлики од работењето со неповрзани друштва

На сметката 475 –Расходи врз основа на негативни курсни разлики од работењето со неповрзани друштва, се евидентираат негативни курсни разлики на монетарни ставки пресметани по среден курс на НБРМ.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan