Accounting Documents
452
Синтетска сметка

Вредносно усогласување (обезвреднување) на вложувања во недвижности

На сметката 452 - Вредносно усогласување (обезвреднување) на вложувањата во недвижности, се евидентира намалувањето на сметководствената вредност на вложувањата во недвижности.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan