Accounting Documents
292
Синтетска сметка

Пресметани трошоци за користење на права

На сметката 292 – Пресметани трошоци за користење на права, се евидентираат пресметаните трошоци за користење на права (франшиза, користење на трговски марки, лиценци, авторски права и за останати права.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan