top of page
LSLogoTransparentWOSlogan

Бизнис дискусија на избрана група

Платежни услуги PayPal и ост.

Public·79 members

Business ili Business

Po kreiranjeto na biznis korisnicki profil na PAYPALL ne mi bea dozvoleni nekoj od polinjata korisnickite alatki na mojot accout. Se javiv

vo bankive koj prethodno gi koristev i najgolem del rekoa deka moze da si plakam iako TOA NE GI PRASUVAV bidejki prasanjeto e da primis sredstva na sto se cudea i najdobro nesto sto mozea da kazat e da napisam mail na kontakt@.... i toa i ke go storam. Ke ve obavestam sigurno po praznikot Maj posto ne ocekuvam deka ke se ekspeditivni kako naplatata na proviziite. Ona sto sakam da go spodelam so vas e izgledot na bussines accound smetka na moj prijatel od ALBANIJA so mojata (necelosna)

129 Views
Aleksandar Blazevski
Aleksandar Blazevski
28 avr. 2020

Eve go odgovorot na Stopanska banka Neznam zasto mi e devizna smetka (dali i ti poseduvas takva)

Почитувани,

Ве информираме дека поврат на средства на картичка издадена од СБ не подлежи на рестрикции, и воедно повратот може да се изврши од страна на PayPal. Доколку веб трговецот не е во можност да изврши пврат на средства по овој метод, во тој случај пријавете девизна сметка и трансферот може да се изврши преку swift дознака.

Members

bottom of page