top of page

Dynamics 365 Business Central

Public·1006 members

Причина десет 1️⃣0️⃣ Не сте фенси и мобилни.


Позеленувате од бес или сте љубоморни кога гледате дека другите го водат својот бизнис со смарт телефон.


Ако при одговарање на барање од клиент потребно е отидете до вашата канцеларија или треба да повикате некој да ви помогне, Вие го губите кредибилитетот.


Вам ви е потребна вистинска мобилност за да одговорите на новите предизвици и очекувања на корисниците.


#msdynnav #msdyn365bc #businesscentral

www.erp.mk/bc

За групата

Добредојдовте во групата за Microsoft Dynamics 365 Business ...
bottom of page