top of page

Dynamics 365 Business Central

Public·1006 members

Причина 5️⃣ Ризик.


Повеќе би ризикувале да влезете во јама полна со звечарки, отколку да направите ревизија во работењето.


Ако немате ревизија во работењето или работните процеси за да ја заштите Вашата сопственост и за бидете во согласност со законските прописи, Вашата компанија може да биде доведена во опасност.


#msdyn365bc #dynamicsnav


www.erp.mk/bc


За групата

Добредојдовте во групата за Microsoft Dynamics 365 Business ...
bottom of page