top of page

Популарните алатки достапни за преземање или користење

Конвертор

Конвертирај ги кириличните фонтови во стандардни Windows фонтови во Microsoft Word или онлајн

Пресметај плата

Пресметај различни сценарија за плата со различни опции

Коефициенти

Прегледај ги месечните коефициенти за плати

Калкулатор ERP

Направи си конфигурација за Microosoft Dynamics 365 Business Central и види колку ќе чини инвестицијата
bottom of page