top of page

Локализација и надополнувања од Логин Системи

Неопходни компоненти за работа во Македонија според прописи во МК

Малопродажба

Категорија

Лиценца

Честота

месечно

Мин. кол.

---

Ед. мерка

корисник

Цена 

15

Линк за повеќе инфо:

Сподели информација

Напомена: Логин Системи го задржува правото на измени на содржината и цените без претходна најава.

Локализација и надополнувања од Логин Системи
Неопходни компоненти за работа во Македонија според прописи во МК
Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV. 
Лиценци
Dynamics NAV

Неопходни дозволи за работа на сметководствено и деловно решение 

Локализација и надополнувања

Неопходни компоненти за работа во Македонија според важечки прописи во МК

Услуги на
Логин Системи

Активности на поставување и оспособување на корисниците

Хостирање и одржување

Решението треба да се стави на централно место и да се одржува во функција

bottom of page