top of page

Хостирање и одржување

Решението треба да се стави на централно место и да се одржува во функција

Одржување стартер

Осигурај се дека ќе имаш непрекинато работење

Под одржување спаѓаат сите исправки и корекции од страна на  Microsoft за Dynamics NAV како и услугите на одржување на целосниот систем од страна на стручниот тим на Логин Системи. Договорот за одржување ги обезбедува корисниците дека ако се јави проблем од било која природа поврзана со Dynamics NAV, Логин Системи ќе почне да работи на решавање на проблемот во рок од еден работен ден. 

Категорија

Стартер

Честота

месечно

Мин. кол.

1

Ед. мерка

пакет

Цена 

65

Линк за повеќе инфо:

Сподели информација

Напомена: Логин Системи го задржува правото на измени на содржината и цените без претходна најава.

Хостирање и одржување
Решението треба да се стави на централно место и да се одржува во функција
Microsoft Dynamics NAV е најпопуларниот ERP за мали и средни фирми во светот - 100.000 организации работат со Dynamics NAV. 
Лиценци
Dynamics NAV

Неопходни дозволи за работа на сметководствено и деловно решение 

Локализација и надополнувања

Неопходни компоненти за работа во Македонија според важечки прописи во МК

Услуги на
Логин Системи

Активности на поставување и оспособување на корисниците

Хостирање и одржување

Решението треба да се стави на централно место и да се одржува во функција

bottom of page