Huge Heading

Small Heading

Paragraph 1 параграф

Heading 1

Heading 2

Page Title

Heading 3

Heading 4

Paragraph 2

Paragraph 3

Paragraph 1 параграф

Проба Forum

Heading 5
Heading 6
Basic Heading

Проба Cormorant Garamont

Large Heading

Проба Playfair Display

Проба Oswald

Проба Roboto

Проба Montserrat

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan