Accounting Documents
999
Синтетска сметка

Останата пасивна вонбилансна евиденција

На сметката 999 - Останата пасивна вонбилансна евиденција, се евидентираат обврските врз основа на средствата евидентирани на сметката 994.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan