Accounting Documents
912
Синтетска сметка

Премии врз основа на конверзија на приоритетни акции во обични акции

На сметката 912 - Премии врз основа на конверзија на приоритетни акции во обични акции, се евидентира остварената премија при конверзија на приоритетни акции во обични акции.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan