Accounting Documents
900
Синтетска сметка

Основна главнина - запишан и уплатен капитал

На сметката 900 - Основна главнина - запишан и уплатен капитал, се евидентира основната главнина која е запишана и уплатена согласно одредбите на Законот за трговските друштва.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan