Accounting Documents
891
Синтетска сметка

Зголемување на капиталот (капитал на сопствениците)

На сметката 891 - Зголемување на капиталот (капитал на сопствениците) се евидентира распоредениот дел од нето добивка за оваа намена.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan