Accounting Documents
87
Група

НЕТО ОСТАНАТА СЕОПФАТНА ДОБИВКА/ЗАГУБА

На сметките од група 87- Нето останата сеопфатна добивка/загуба, се евидентира нето останата сеопфатна добивка односно нето остварената сеопфатна загуба.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan