Accounting Documents
86
Група

Данок на добивка на компоненти на останата сеопфатна добивка

На сметките од група 86 - Данок на добивка на компоненти на останата сеопфатна добивка, се евидентира данок на добивка на компоненти на останата сеопфатна добивка.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan