Accounting Documents
85
Група

УДЕЛ ВО ОСТАНАТА СЕОПФАТНА ДОБИВКА/ ЗАГУБА НА ПРИДРУЖНИДРУШТВА (САМО ЗА ПОТРЕБИТЕ НА КОНСОЛИДАЦИЈА)

На сметките од група 85 - Удел во останатата сеопфатна добивка/загуба на придружни друштва (само за потребите на консолидација), се евидентираат уделите во останатата сеопфатната добивка, односно загуба на придружените друштва во постапката на консолидација.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan