Accounting Documents
81
Група

ДАНОК НА ДОБИВКА И ДРУГИ ДАВАЧКИ

На сметките од групата 81 - Данок на добивка и други давачки, се евидентира данокот на добивка или другите даноци и давачки утврдени со даночните прописи

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan