Accounting Documents
800
Синтетска сметка

Добивка пред оданочување

На сметката 800 - Добивка пред оданочување, се евидентира износот на вишокот на приходи над расходи до колку вкупните приходи се во поголем износ од вкупните расходи во пресметковниот период.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan