Accounting Documents
766
Синтетска сметка

Приходи врз основа на ефекти од договорена заштита од ризик

На сметката 766 - Приходи врз основа на ефекти од договорена заштита од ризик, се евидентираат приходите од ефектот од заштита од ризик од поврзани и неповрзани друштва, освен ефектот врз основа на валутна клаузула.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan