Accounting Documents
749
Синтетска сметка

Останати приходи од продажба на неповрзани друштва

На сметката 749 -Останати приходи од продажба на неповрзани друштва, се евидентираат приходите од продажба кои не се евидентирани на другите сметки во рамки на групата 74.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan