Accounting Documents
745
Синтетска сметка

Приходи врз основа на употреба на сопствени добра (производи, стоки) и услуги

На сметката 745 - Приходи врз основа на употреба на сопствени добра (производи, стоки) и услуги, се евидентираат приходите врз основа на употреба на сопствени добра за изработка на објекти, постројки, алат, опрема и друго.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan