Accounting Documents
671
Синтетска сметка

Земјиште коe се чува за продажба

На сметката 671 - Земјиште кое се чува за продажба, се опфаќа земјиштето кое е набавено заради продажба, односно користеното земјиште за кое е донесена одлука за продажба.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan