Accounting Documents
660
Синтетска сметка

Стоки на залиха

На сметката 660 - Стоки на залиха, се евидентира вредноста на залихата на стоки пред ставање на стоките во промет.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan