Accounting Documents
66
Група

СТОКИ

На сметките од групата 66 - Стоки, се евидентираат залихите на стоки според називите на сметките од оваа група. Признавањето и вреднувањето на залихите на стоки се врши во согласност со МСС 2, други релевантни МСФИ и оддел 13 и други релевантни оддели на меѓународниот стандард за финансиско известување за мали и средни субјекти.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan