Accounting Documents
651
Синтетска сметка

Зависни трошоци за набавка на стоки

На сметката 651 - Зависни трошоци за набавка на стоки, се евидентираат транспортните трошоци, манипулативните и другите трошоци кои можат директно да се припишат на набавката на стоките.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan