Accounting Documents
65
Група

ПРЕСМЕТКА НА НАБАВКАТА НА СТОКИ

На сметките од групата 65 - Пресметка на набавката на стоки, се евидентира вредноста на набавените стоки по елементите на набавната цена. Користењето на сметките од оваа група не е задолжително.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan