Accounting Documents
481
Синтетска сметка

Нето загуба од прекинато работење

На сметката 481 - Нето загуба од прекинато работење, се евидентира нето загубата од организационен дел за кој е донесена одлука за прекинување на работењето во согласност со МСФИ 5.

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan