Accounting Documents
476
Синтетска сметка

Вредносно усогласување (обезвреднување) на долгорочни финансиски средства и хартии од вредност расположиви за продажба

На сметката 476 - Вредносно усогласување (обезвреднување) на долго­рочни финансиски средства и хартии од вред­ност расположиви за продажба, се евидентира вредносното усогласување според називот на сметката .

color_logo_transparent_2x.png

Формирана во 1991, Логин Системи е македонска компанија за креирање и одржување на ЕРП деловни решенија (ERP solutions) базирани на индустрискиот стандард Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central.

Од своето постоење до денес, Логин Системи е секогаш лидер во областа што ја работи. 

Сподели:
LSLogoTransparentWOSlogan